CrossFit

Tehokas ja kaikille sopiva crossfit

Vastoin yleistä luuloa, CrossFit on turvallinen, terveellinen ja kaikentasoisille kuntoilijoille sopiva laji. CrossFit kehittää ihmisen fyysisiä ominaisuuksia tasapuolisesti lyhyiden ja intensiivisten harjoitteiden avulla, kuntoilijan lähtötasosta riippumatta.

Kuntoilija ei jää yksin kysymystensä kanssa, sillä ohjatuilla tunneillamme on aina paikalla valmentaja varmistamassa turvallisen suoritustekniikan. Pienryhmissämme voit todella laittaa itsesi likoon!

Yksikään treenipäivä ei ole samanlainen, vaan vaihtelevat liikkeet, välineet, toistot ja kestot takaavat sen, että lajiin on mahdotonta kyllästyä.

Miten pääsen mukaan?

Meille pääsee mukaan käymällä ensin 8:lla EasyWOD tunnilla, jotka korvaavat alkeiskurssin. Easywodien jälkeen voi siirtyä WOD tunneille. Halutessaan voi jäädä tai palata EasyWOD tunneille milloin tahansa, sillä ne toimivat myös kevyempinä tekniikkapainotteisina tunteina, tukemassa harjoittelua, kun keho kaipaa rauhallisempaa tahtia.

CrossFit-harjoittelussa tehtäviä liikkeitä ovat esimerkiksi:

LISÄPALVELUT

Salillamme on kattavasti myös lisäpalveluita jotka on suunnattu kaikille, niin jäsenillemme kuin muillekin omasta terveydestään huolta pitäville ihmisille. Meiltä löytyy Personal Trainer-osaaminen, hieronta, funktionaalinen ravintoneuvonta (ravintoterapiaopinnot lopputyövaiheessa) ja palautumisohjaaja.

Urheilujoukkueet voivat tiedustella tilaa käyttöönsä, joko valmennuksen kanssa tai ilman.
Lisäksi tarjoamme yrityksille työhyvinvointipalveluita. Räätälöimme yritykselle heidän tarpeitaan vastaavan TyHy-päivän, 3kk:n työhyvinvointipaketin tai vaikkapa säännölliset Crossfit tunnit salillamme.